Activiteiten

Activiteiten

Ouder-Kind Toernooi

zondag 17 maart 2013  ‘t Hoogkoor Boxmeer  13:00 uur

Kind-Ouder toernooi 2013 weer een GROOTS succes!

Het Kind-Ouder toernooi

Voor het vierde jaar op een rij, organiseerde BCB AKROS het kind-oudertoernooi.
Met 46 deelnemers was het weer een groot feest om de kinderen met hun ouders te zien basketballen.Geen blessures, alleen maar feest en plezier. Vooral ook na afloop bij de afsluiting met taart, gebak en hartigs!

Aan alle deelnemers nog een keer een hartelijke dank voor hun enthousiaste en sportieve deelname!
Het was een spannend toernooi. De teams waren erg aan elkaar gewaagd.

Na de eerste rond, moest er bepaald worden wie er in de poule 1e, 2e, 3e en 4e waren geworden. Dat was niet zo makkelijk. Aangezien de teams allemaal even goed speelde. Na het berekenen van het doelsaldo én het onderling resultaat kon de lijst samengesteld worden.

De finalewedstrijd werd gespeeld tussen de Miami Heat en de Los Angeles Lakers. Er werd zó fel verdedigd dat de eindstand 2-4 werd! Los Angeles Lakers, onder begeleiding van captain Wilbert Linders, gingen met de wisselbeker naar huis.

Het kind-ouder-shoot-out!

De eerste rond werd gewonnen door onze jongste spruit binnen AKROS: Isayah en zijn vader Ruud. 5 jaar pas! En hij was gewéldig! De tweede ronde door Kélie en Harrold, vervolgens Bo en Vincent, Gérard en Harry, Jop en Mark en Tristan en Danny.

De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen de koppels Jop met papa Mark en Tristan met papa Danny. Het was spannend en heéél close, maar uiteindelijk ging Tristan (wéér?) met de prijs van de kind-ouder shoot-out naar huis.

Alle winnaars: felicitaties! Want bij dit toernooi zijn er geen verliezers! Iedereen had het geweldig naar zijn zin en speelde leuk mee!

Volgens jaar het lustrum: 5e keer kind-ouder toernooi!

Terug naar activiteiten