Activiteiten

Activiteiten

Akros Youth Tournament 2014

zaterdag 27 december 2014 — zondag 28 december 2014  ‘t Hoogkoor Boxmeer

International Akros Youth Tournament 2014

Voor de derde keer op een rij, organiseert BCB AKROS het Internationale AKROS YOUTH TOURNAMENT in samenwerking met de Xanten Romans en gerealiseerd door Euregio Rijn-Waal en vele vele andere sponsoren. Met de deelname van maar liefst 36 teams wordt het toernooi ook dit jaar zeker weer een groot succes!
Medio november was het toernooi al helemaal volgeboekt! Het animo voor deelname wordt met het jaar groter!
Wilt u voor het AYT uitgenodigd worden? Meldt u zich dan aan bij regina.havekes@ziggo.nl.

Het toernooi zou niet tot stand zijn gekomen door de ondersteuning van meerdere sponsoren: Euregio Rijn-Waal, Gemeente Boxmeer, MSD Animal Health, BOL Adviseurs, Van de Kam advocaten, Marel Stork poultry processing, Gala Kunststoff- und Kautschukmaschine GmbH, Van Neerven Sport, Van Keijsteren BV, JuweliersHuis van Pampus, Sanidrome, Optisport, IJssalon Chocolaterie Rembrandt, Jumbo, De Kaaswinkel Boxmeer, Imkerij De Vrije Heerlijkheid, CornReclame, SPM Shoeters en Burned Basketball BV.

Dit jaar is het toernooi onderdeel van het praktijkexamen voor de scheidsrechter D-cursus van de NBB. Dit betekent dat de wedstrijden op de hoogste niveaus worden begeleid door ervaren scheidsrechters die nog een stapje hoger willen gaan.
Ook voor het eerst dit jaar is de scheidsrechtersclinic die georganiseerd wordt op zaterdag 27 december van 11.00 tot 14.30 uur. Voor meer informatie hierover zie: http://rayonzuid.basketball.nl/content.php.

Wilt u het toernooi bezoeken? Komt u dan naar ‘t-Hoogkoor, Koorstraat 1 in Boxmeer op 27 en 28 december van 09.00 tot 18.00 uur.

Terug naar activiteiten