Tafelschema's

Tafelschema's

Tafelschema's

Als speler van Akros Boxmeer kun je een paar keer per jaar worden ingedeeld om een wedstrijd te tafelen of om een wedstrijd te fluiten (indien je daarvoor je scheidsrechtersdiploma hebt behaald).

Tafelen wil zeggen: de scoresheet invullen of de score en tijd bijhouden tijdens een wedstrijd van een ander Akros team. Dit doe je samen met andere Akros leden. Het is verplicht om aanwezig te zijn als je bent ingedeeld. Zonder de tafelaars en de scheidsrechters kan de wedstrijd namelijk niet doorgaan! Mocht je echt niet kunnen, regel dan tijdig een vervanger. Vraag bijvoorbeeld andere spelers van je team om te ruilen.

Om het de tafelaars makkelijk te maken, zijn er drie bakjes in gebruik genomen. In de bakjes zitten alle spullen die nodig zijn om te tafelen, behalve het scorebord. Dus dit seizoen geen gezoek meer naar pennen, werkende klokjes, fluitjes etc. Het zit allemaal bij elkaar in een doos. Wij vragen daarom iedereen die tafelt de spullen na afloop van de wedstrijd weer terug in de bakjes te doen en deze compleet terug te leggen in de doos.

Kijk hieronder om te weten wanneer je moet fluiten of tafelen:
(link opent in nieuw tabblad)

Tafelschema's