Nieuws

Hét fenomeen bij Akros Heren 1

Zondag 01 oktober 2023

Het gouden ouwe fenomeen terug in Akros heren 1

De dames U18 staken hun getrommel op de tribune en vragen zich hardop af, waar ze nu precies naar zitten te kijken? 

Het K-gevaar. Wild pivoterend, fanatiek, maar wat houterig, vecht hij om zijn positie in de bucket te houden, waarbij hij anderen met bumps en ellenbogen van zich af houdt. 

Hij is rond en gezond, met haren die net te lang zijn om het 'stekeltjes' te noemen. Een matje kruipt langzaam doch zichtbaar naar de brede schouders. Of noemen ze dit tegenwoordig een "Fade with spike"? 

Om de jeugd weer bekend te maken met deze speler, posten we hier wat foto's van onze naar de 50 kruipende hoofdsponsor en levensgenieter Peter van Keijsteren. En oh ja, hij is ook nog altijd een niet onverdienstelijke basketballer. Uitkomend voor Heren Senioren 2, is hij de stevige basis en hart van dat team. En als het 1e hem nodig heeft, staat Peter ook klaar. Ook al moet hij, zoals gisteren, twee wedstrijden achter elkaar spelen. Conditie genoeg, dat moet gezegd worden! De rentree van dit fenomeen bleef gisteren niet onopgemerkt met 1 fout en 2 scores. Het was een genot om hem onder dat bord weer "zijn ding" te zien doen.

Samen met spelers als Floris (sponsor FLOW) en Mirsad (sponsor Convinced) stond Peter gisteren met de belangrijkste sponsoren van Akros op één veld. Dat kon niet misgaan en de winst was ook verdiend!

Peter, nog twee adviezen: wat meer oefenen op die vrije worpen en….voor de "receding hairline", helpt alleen nog maar de tondeuse.

Terug naar nieuwsoverzicht