Nieuws

Haar naam is AKROS

Donderdag 28 maart 2024

En haar naam is: AKROS

Sommigen van ons hebben een hond of kat als huisdier of er huppelt een konijn door de tuin.

Soms schuiven schildpadden door het water of vliegen de parkieten in het rond. Er zijn er zelfs die ratten als huisdieren houden. Uw razende reporter was hier tot voor kort er één van. Maar dat is weer een heel ander verhaal.

Maar ik kan u verzekeren dat er geen enkele basketballclub in heel Nederland is, met een lammetje als eigen huisdier! Behalve natuurlijk onze club Akros!

Op 23 en 24 maart was het lammetjesdag bij Peelkudde Schaapsdrift in Ysselsteyn (lb) (peelkuddeschaapsdrift.nl). Senn (U12) en Noor (VU14) van Akros waren hierbij aanwezig als helpers.

De hele dag hebben zij lammetjes geknuffeld en de fles mogen geven. En er waren nog vele andere activiteiten, zoals speurtochten, een springkussen, knutselen, schminken en ga zo maar door.

Noor en Senn hebben deze dag twee lammetjes geadopteerd. Een symbolische adoptie waarmee ze de schaapskuddde een heel jaar ondersteunen.

Bovendien hebben Noor en Senn ook nog iets heel speciaals gedaan. Ik als uw razende reporter mocht ook een lammetje ontvangen en ben dus een jaar lang adoptant van nummer 64726!

En haar naam is AKROS!

Eerlijk gezegd weet ik niet of het een hij of een zij is. Maar als we naar de foto kijken: duidelijk een meisje...... met een prachtig schoonheidsvlekje op haar neus.

Wat een eer om adoptant te mogen zijn maar ook een hele eer voor Akros dat wij als basketballclub een lammetje hebben dat onze naam draagt!

Bedankt Noor en Senn voor dit mooie geschenk aan jullie reporter en aan de club. We gaan haar zeker een keer bezoeken.

 

Terug naar nieuwsoverzicht