Nieuws

Speelster van de maand november: NINTHE

Woensdag 08 november 2023

Speelster van de maand november: NINTHE

Eindelijk weer een speel-ster van de maand. Het werd tijd! En dit keer is het de 8 jarige Ninthe. Ninthe speelt pas vier maanden basketball en is nu al speelster van de maand! Ze is erg enthousiast, heeft veel inzet en gaat met sprongen vooruit. Het leukste vindt ze het om wedstrijdjes te spelen want dan kan ze doen waar ze goed in is: dribbelen.

Ninthe zit op Jenaplanbasisschool de Canadas in groep 5 bij juffen Felice en Karin. Het liefst gymt ze de hele dag of speelt ze buiten op het veldje….je weet wel, dat veldje met ons eigen Akros-logo erop! Hoe vet is dat!!!

Naast basketball, speelt onze bezige bij ook nog hockey! En als dat al niet genoeg is, heeft ze ook al sinds een jaar gitaarles! Trots vertelt Ninthe dat ze samen met haar vader Koen (die overigens heilig beloofd heeft om op de maandagavond met de heren recreanten mee te gaan trainen…..ahum) het nummer kan spelen van Guus Meeuwis: “Het is een nacht!” Ik denk dat we hen maar eens samen uit moeten nodigen voor de jeugddag als pauze-act, dat wordt zeker een groot succes! Verder houdt Ninthe van haar hond ‘Wolfje’, kijkt ze graag naar de Youtuber MrBeast, de films ‘Kungfu Panda’ en ‘How to train a dragon’ en luistert ze graag naar TheFatRat.

Nou Ninthe, erg knap dat je nu al speelster van de maand bent geworden! Zaterdag mag je op de eerste jeugddag van dit seizoen, mee warm lopen met heren 1 en word je gehuldigd. Voor iedereen die dit leest: kom op 11 november om 18.45 uur naar het Hoogkoor om onze club én natuurlijk de spelers en speelsters van de maanden september, oktober, november en december aan te moedigen.

Terug naar nieuwsoverzicht