Nieuws

Speler van de maand december: CLES

Donderdag 08 december 2022

Speler van de maand december: Cles

De kerstklokken van deze maand luiden voor de speler van de maand december: zijn naam is CLES en hij speelt bij de MIXU12.

Kerstelf Cles is 11 jaar oud en zit op basisschool de Canadas bij meester Kees en juf Marlieke. Sinds anderhalf jaar speelt hij basketball. In die relatief korte tijd, heeft CLES zich ontwikkeld tot een fantastische verdediger: hij is snel, attent en is een hele harde werker. Tijdens de wedstrijden van de MIXU12 kun je hem altijd herkennen aan het lichtrode hoofd en de zweetdruppeltjes op zijn bovenlip. CLES geeft nooit op en is nooit te moe om nog een stapje extra te zetten. Heerlijk om zo'n speler in het veld te hebben die iedereen helpt en alle doorgebroken spelers afstopt. 

Op de vraag of er dingen zijn die CLES beter zou willen kunnen, antwoordt hij dat hij graag in de aanval een beter overzicht zou willen hebben om de spelers om hem heen sneller aan te kunnen passen. Daar wordt dus aan gewerkt.

Maar het is nu al duidelijk, dat we deze kerstelf van de maand december over een jaartje of tien terug zullen zien in het eerste team van Akros. Hij is gemotiveerd, hardwerkend en zeer sociaal: als het ware de prachtige kerstster bovenin de kerstboom van de MIXU12. 

Terug naar nieuwsoverzicht