Nieuws

Winnaars van de Akros Pubquiz: Mannen met Baarden!

Zondag 11 juni 2023

Team Mannen met Baarden wint Akros Pub Quiz

Wie is dat merkwaardige team met die kryptische naam? Wie zijn het die deze keer met het winnen van de Akros Pub Quiz aan de haal gingen? Het zijn dé mannen met baarden! 

Voor dit team was het niet zomaar een gezellige pubquiz. Oh nee! Zij namen dit zeer serieus! Het begon er al mee dat ze de tafel het dichtsbij het beeldscherm kozen. Aan deze ronde tafel met de baardmannen werden geen grappen gemaakt, was er geen flauwekul en geen gegrinnik. Donkere, serieuze gezichten (zie foto, en dat ligt niet aan de beeldkwaliteit!) bogen zich over de antwoordbladen en na kort overleg werd snel het antwoord opgeschreven. Daarbij zorgden de andere baardmannetjes dat niemand mee kon kijken.

Na verloop van de quiz werd het wel duidelijk dat we hier te maken hadden met een goed voorbereid, gefocust team. Hier werd niet zomaar meegedaan. Hier was het bloedserieus! Hier moest en zou gewonnen worden! 

En dat hebben ze gedaan. Met ruime punten-overwicht! De Mannen met Baarden.

Bjorn, Carlo, Jeroen, Robbin en Roel (deze laatste met minibaard, op de foto slecht te zien) en ook een beetje Mees, aan jullie de eer om volgend seizoen de Akros Pub Quiz te organiseren!

Terug naar nieuwsoverzicht