Nieuws

Speler van de maand januari: ASHLEY

Donderdag 12 januari 2023

Speelster van de maand januari: ASHLEY

Ze is lang en atletisch en kan ook nog eens goed basketballen! We hebben het natuurlijk over onze speelster van de maand januari: ASHLEY. ASHLEY uit de U10 van Akros, is bescheiden en wat verlegen maar kan door haar lengte heel goed de ballen van de heren uit haar team afpakken en ze scoort makkelijk. Ze gaat de laatste maanden enorm vooruit en daarom is ze in januari onze speelster van de maand.

ASHLEY is 10 jaar en zit op basisschool de Bockert bij meneer Rob. Daar heeft ze het goed naar haar zin. Ze speelt al een jaar basketball bij Akros. Hiervoor heeft ze geturnd en dat wil ze toch ook weer een keertje oppakken. Het leukste aan basketball vindt ASHLEY: SCOREN! En dat gaat haar al heel goed af.

ASHLEY is onze internationale ster. Haar ouders komen namelijk uit de Dominicaanse Republiek en zelf is ze geboren in Madrid, Spanje! Supercool! Ze is gaan basketballen omdat haar vader het zo'n leuke sport vindt. Goede zet pap! En als klap op de vuurpijl vertelt ASHLEY dat ze niet alleen de trotse grote zus is van Camilla maar ook van het baby-zusje in de buik van mama! Van harte gefeliciteerd ouders van ASHLEY! Allemaal meisjes.... en natuurlijk gaan die hun grote zus achterna en komen allemaal basketballen. Ga zo door ASHLEY!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht