Nieuws

Speler van de maand februari: Senn

Dinsdag 13 februari 2024

Speler van de maand februari: Senn

Het talentvolle team van Akros U12, levert voor de maand februari weer de speler van de maand en zijn naam is Senn!

 

Senn is 11 jaar en speelt al 2 jaar basketball. Hij zit in groep 7 van bassisschool De Weijerwereld bij meester Danny en meester Martin.

Senn is een rustige en zeer sociale speler. Hij is betrouwbaar en heeft een sterke linkse hand en is als verbindend element in het team zowel op de training als in de wedstrijden heel belangrijk.

De laatste weken is Senn enorm vooruit gegaan. Hij is gretiger geworden, maar vooral ook als scorende speler een belangrijk onderdeel van de U12.

Senn geniet vooral van basketball als teamsport. Het samenspelen, tijdens maar ook na de wedstrijden in de zaal. Als je ziet hoe bijna alle u12-spelertjes urenlang, na afloop van de wedstrijd, in de zaal nog een balletje blijven gooien, dan vragen we ons toch af of ze wel hard genoeg gewerkt hebben in de wedstrijd? Senn is een linkshander, altijd goed om in een team te hebben. Zelf wil hij graag zijn rechterhand wat meer ontwikkelen, dus met de coach is afgesproken dat de linkerhand de komende trainingen op de rug vastgebonden wordt!

Senn’s favoriete NBA-team zijn de Milwaukee Bucks met zijn favoriete speler Giannis Antetokounmpo. Op reis samen met papa Carlo (trainer/coach VU14 en speler Heren recreanten) heeft hij ze in het echt zien spelen.

Als Senn niet basketbalt, dan propt hij zich vol met zure matten, terwijl hij tekent of buitenspeelt met hond Zoe of de 3 cavias. Daarnaast speelt hij ook graag NBA 2K24.

Al met al weer een mooie speler van de maand! Ga zo door Senn!

Terug naar nieuwsoverzicht