Nieuws

Topwedstrijd AKROS U12

Zondag 15 januari 2023

Uitmuntend begin van AKROS U12 in 2e helft van de competitie

De tweede helft van de competitie is gestart. Altijd spannend omdat je weer hele andere teams tegen krijgt. Je weet niet hoe goed ze zijn dus dat is altijd weer even aftasten.

Zo ook voor Akros U12. Zij mochten dit weekend naar Uden. Vreeeeselijk vroeg vertrekken! Om 8.30! Dat moesten ze echt verbieden. Dat moeten ze maar bij voetbal doen, maar niet bij basketball!

Akros was helaas maar met 7 speelsters/spelers. Iedereen moest dus een stapje extra doen deze wedstrijd. De eerste vier minuten gingen wat stroef. Akros kwam wel voor te staan met 0 tegen 6 maar iedereen moest nog echt wakker worden.

Maar toen ging Akros los! Ik heb al eens vaker in deze nieuwsrubriek verteld over het geweldig verdedigend vermogen van onze U12. En dat liet het team nu ook weer zien. Uden kwam er niet aan te pas en Akros liep uit naar een voorsprong van 5-18. Maar waar ons team dit keer écht in uitblonk, was het samenspel. Ouders en coach stonden bij tijd en wijlen met open mond aan de zijlijn te kijken naar het prachtige teamspel dat de U12 liet zien. Soms kwam er niet eens een dribbel aan te pas om tot een sore te komen. Het was geweldig! Iedere speler/speelster heeft deze wedstrijd dan ook gescoord. Yana zelfs met een prachtige driepunter!

Dit biedt perspectief voor de rest van het seizoen!

 

Terug naar nieuwsoverzicht