Nieuws

Het nieuwe seizoen is weer begonnen!

Zondag 17 september 2023

Seizoen 2023-2024 weer van start

XU12 speelt haar eerste grandioze wedstrijd in de nieuwe samenstelling!

Het seizoen is weer begonnen. Eindelijk mochten we weer aan de slag en behalve Heren Senioren 2 en MU16-1, mochten alle teams gisteren in het eerste thuisweekend aan de bak! 

De aftrap was voor de MU14-1 en XU12 om 13.00 uur. 

Voor de XU12 was het een spannend moment. Behalve voor Teun en (grote) Tim, zouden de spelers van dit team hun eerste competitiewedstrijd spelen. Maar onder hun begeleiding zou het zeker allemaal goed komen. De eerste vier delen was het aftasten. Wie neemt welke rol op zich, waar moet iedereen staan? Maar van het begin af aan stond de verdediging van de U12 als een huis! Het scoren wilde nog niet erg lukken, maar voor een team dat net in deze nieuwe samenstelling begint, niet verwonderlijk. Gelukkig scoorde Kieran in het vierde deel ons eerste punt en vanaf toen ging het team 'los'! Met een achterstand van 2-20, wisten de jongens waar de basket was en dat heeft de tegenstander geweten. Bal na bal werd Yellow Sox ontfutselt en score na score bracht Akros terug tot een eindstand van 29-35. In de laatste periode had de tegenstander niet eens meer gescoord! 

Trots op het doorzettingsvermogen en de inzet van onze U12! Teun, (grote) Tim, Kieran, Daniel, Abdullah, Tim R, Noah en Thijmen. Als hier straks Senn, Rayan en Rashet bij aansluiten dan zijn we niet meer te stoppen. Dit beloofd veel goeds voor dit nieuwe seizoen!

Terug naar nieuwsoverzicht