Nieuws

Akros U12 strijdend ten onder

Zondag 29 oktober 2023

Akros U12 strijdend ten onder

Een wedstijd op zondagochtend. Dat kan maar één ding betekenen: U12 speelt in Gennep. En het was weer een prachtige wedstrijd van dit fantastische team. Helaas hadden we maar liefst vier zieke spelers en moesten we de wedstrijd met zijn zevenen spelen. UIteindelijk zou dat te zwaar blijken.

Tot en met de 4e periode wist Akros Gennep heel knap op achterstand te houden. Door een goede verdediging hielden we hun beste spelers tegen. Met 24 tegen 26 gingen we de 5e periode zelfs met een voorsprong in! Maar het was hard werken. Gennep scoorde makkelijker en was vooral ook fysiek wat sterker dan Akros. En dan is het moeilijk om de inzet en de energie 8 periodes vast te houden met maar 7 spelers.

Uiteindelijk moesten we onze meerdere erkennen in Gennep. Maar Akros heeft zich tot het einde heel sterk verweerd. Goede verdediging en vooral tot het einde toe hard, keihard, werken! Het teamspel was ook buitengewoon goed. Dat zagen we ook aan de scores: iedereen heeft gescoord. Heel knap van Akros U12!

Terug naar nieuwsoverzicht