Nieuws

9e AKROS YOUTH TOURNAMENT

Donderdag 29 december 2022

9e AKROS YOUTH TOURNAMENT

Op 27 en 28 december 2022 vond alweer de negende editie van het Akros Youth Tournament plaats. Dit jaar ook met deelname van de oudere jeugd van 21 tot 60.


Het evenement was, zoals voorgaande edities weer een heel groot succes! Een goede opkomst, gezellige sfeer en leuk en sportief basketbal. De hele dag door klonk lekkere muziek, met op gezette tijden een melding van de nog te spelen tijd. In de laatste speelminuut van iedere helft klonk ook weer het inmiddels bekende 1-minuut riedeltje met aftelmoment in de laatste 10 seconden, waarbij de zenuwen bij de spelers en coaches regelmatig weer toesloegen.
Ook dit jaar waren er op dinsdag weer een aantal bonds-scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen leidden. Mooi om te zien dat ook zij ieder jaar weer de weg naar ‘t Hoogkoor weten te vinden om ons te ondersteunen.
Op de dinsdag-avond stond ook het frietkraam weer klaar om de liefhebbers van friet een snacks te voorzien.


Nieuw dit jaar was de aanwezigheid op woensdag van sponsor Van Keijsteren die op aanvraag shirts en/of hoodies maakte met een bedrukking naar keuze. Aan het einde van de dag liepen er dan ook de nodige personen rond in een nieuwe hoodie of shirt met een basketbal logo.
Woensdagavond om iets voor zessen klonk het laatste fluitsignaal van deze succesvolle editie. De prijzen waren weer verdeeld (voor ieder team een lekkere vlaai, voor de spelers een sleutel hanger en voor de winnaars nog wat chocolade).


Al met al weer twee hele mooie basketball-dagen georganiseerd door Inge, Gérard, Kenny, Leandro, Mark en natuurlijk Reggy! De organisatie verdient weer een groot compliment voor hun werk.
Aan het einde werden Reggy en Harry beiden nog extra in de spotlight gezet als grondleggers en grote motivators van dit fantastische evenement.
 

Foto: Anna Maria Jansen: Akros U12

Terug naar nieuwsoverzicht