Nieuws

Speler van de maand Oktober: TIM

Donderdag 06 oktober 2022

Onze Oktober-speler TIM is een jongen met heel veel talent! TIM is 7 jaar en speelt al meer dan een jaar basketball bij de MIX U10. Eigenlijk speelt TIM al veel langer basketball, want hij traint al jaren samen met zijn vader Eric (speler van Heren 2 en trainer van U14-1). Vandaar dat TIM het al heel erg goed doet bij de U10 en hij wil niets liever dan wedstrijden spelen. Maar dat duurt nog even en dat vindt hij erg jammer.

TIM zit op Jenaplan Kindcentrum De Peppels bij juf Marleen en speelt met de klas weleens basketball in de gymzaal. Buiten op het grote veld bij de school, speelt hij wel wat vaker. Onze speler van de maand is fan van de The Boston Celtics. Hij vindt het team vooral heel goed. Als spelers vindt hij LeBron James en Giannis Antetokounpo wel heel goed, maar Stef Curry is toch wel de beste. 

Op de vraag of zijn vader een goede basketballer is, antwoord TIM vol trots met "JA!" Maar TIM is er heel duidelijk over: als hij groot is, wordt hij vééél beter dan papa! Over tien jaar zullen we dat eens gaan bekijken.

Terug naar nieuwsoverzicht