Nieuws

Speler van de maand Januari: Guus

Woensdag 10 januari 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en vanuit de redactie en de activiteitencommissie, wensen wij iedereen binnen Akros een gezond en sportief 2024 toe.

Als uw razende reporter ben ik natuurlijk meteen op pad gegaan om de speler van de maand januari te interviewen. Deze keer is de keuze gevallen op de zevenjarige Guus van den Oever.

Ik ontmoet Guus in een ijskoude basketballzaal waar hij net getraind heeft met de MixU10 van Ellen en Lynn. Guus speelt al een half jaar basketball en vindt het erg leuk. Vooral scoren doet hij erg graag en hij doet dat ook al erg goed. Naast basketball, zit Guus ook op turnen en doet dat vlak voor de basketballtraining. Onze Guus heeft dus al een hele goede conditie met die twee sporten achter elkaar!

Guus gaat naar school op Jenaplan Kindcentrum De Canadas. In de groep van de Dolfijnen krijgt hij hier les van Sandy en Felice. School vindt hij erg leuk. Vooral rekenen, maar ook taal en spelling. Helaas heeft Guus nog niet op het veldje bij de Canadas kunnen basketballen. Maar hij heeft beloofd een mooie foto te sturen van hemzelf met het logo van Akros op de middencirkel! Daar wachten we met spanning op. Maar ja, als je zelf zo’n mooie basket thuis op de stoep hebt staan, dan kun je lekker thuis blijven om te oefenen.

Guus is een sociale, fijne en enthousiaste speler en is daarom tot speler van de maand januari gekozen. Ga zo door Guus!

Terug naar nieuwsoverzicht