Nieuws

Zomeravond competitie

Woensdag 10 mei 2023

Zomeravondcompetitie weer van start!

 

Het einde van het seizoen. Helaas. Maar tevens ook fijn, omdat we dan weer onze gezellige en altijd leuke Zomeravondcompetitie (ZAC) mogen starten.

Gisteren, dinsdag 9 mei was de eerste dinsdag van de ZAC en het was weer een groot feest.

Meer dan 50 jeugdleden en senioren waren om 18.00 uur in de zaal om tot 19.45 uur mee te doen met de wedstrijden en de Skillschallenge.

Onder begeleiding van de teamcaptains Ellen, Gérard, Luciano, Marijn, Meis, Paul, Sander en Tessa en organisatrice Inge, verliep alles vlekkeloos en super sportief.

Doordat bij onze U10-spelers alle scores voor 3 punten telden, werden zij actief in het spel betrokken en wisten vele punten te scoren! Ze deden voor niemand onder.

Ook mochten we een aantal nieuwe jonge leden begroeten die een keertje aan het spelletje basketball kwamen ruiken. Zij waren van harte welkom en we hopen dat we ze volgend seizoen terugzien.

Hieronder vind je de link naar de foto's van de eerste Zomeravondcompetitie, gemaakt door (we kunnen bijna wel zeggen eigen club-) fotografe Anna Maria Jansen.

 

Om 20.00 uur was het tijd voor de leden vanaf de leeftijd U16 om lekker te husselen in de onderlinge wedstrijdjes. Met bijna 40 leden was er ook hir een grote opkomst!

Vooral erg leuk was de aanwezigheid van vele dames recreanten en dames U16 die de heren even lieten zien hoe het moest.... Go GIRLS!

 

De volgende ZAC is op dinsdag 16 mei en ook dan worden er wedstrijden gespeeld en een andere skillschallenge georganiseerd.

De laatste ZAC is op dinsdag 23 mei en deze sluiten we af met een DUNK-CONTEST tussen een aantal van de hoogvliegers- en springers binnen de club!

Terug naar nieuwsoverzicht