Nieuws

Speler van de maand September

Donderdag 22 september 2022

Speler van de maand september: NOAH

Speler van de maand is een nieuw item van de activiteitencommissie van Akros. Voor deze rubtiek worden spelers uitgekozen die door hun inzet, enthousiasme en talent opvallen. De keuze wordt in overleg met de trainers bepaald.

De eerste speler van de maand is NOAH. 

Onze allereerste speler van de maand is NOAH uit het gemixte team U10. Hij is 9 jaar en traint bij Ellen en Paul en basketbalt al ongeveer een jaar. De allereerste keer is NOAH via SjorsSportief bij Akros komen basketballen en hij vond het zo leuk dat hij sindsdien een enthousiaste speler van Akros is geworden. Naast het basketbal voetbalt NOAH ook nog. Bij basketball vindt NOAH het leuk om te dribbelen en te scoren. En dat gaat al heel erg goed! Samen met zijn vrienden heeft hij het heel erg naar zijn zin in het team. Een aantal vriendjes zitten ook bij hem op school op de Bakelgeert en daar basketballen ze ook wel eens samen.

Zijn favoriete NBA team  is de Los Angeles Lakers waarvan hij ook een shirtje heeft, al heeft hij ook een shirtje van Philadelphia 76-ers. NBA superster LeBron James is zijn favoriete speler. Hij wil graag net zo groot worden als Lebron James en dus hebben we afgesproken dat hij hard zijn best zal doen om zelf 2 meter groot te worden. Over 10 jaar zullen we hem eens opmeten.

Terug naar nieuwsoverzicht