Nieuws

SAVE THE DATE - Clubactiviteiten

Dinsdag 24 januari 2023

SAVE THE DATE - AKROS Clubactiviteiten

Speelster/Speler vd maand / 2e AKROS Jeugddag / Zomeravondcompetitie / Kind-Ouder-toernooi / Toernooi Seizoensafsluiting met BBQ en Pubquiz / AKROS Basketballkamp

In het tweede helft van het seizoen staan er weer een aantal leuke activiteiten gepland door de activiteitencommissie. We hebben alle activiteiten in de nieuwsrubriek geplaatst.

De komende maanden worden er weer "Speelsters/Spelers van de Maand" gekozen. De eerste speelster van de maand januari, Ashley, is al verkozen. Houd voor de maanden februari, maart en april onze nieuwsrubriek in de gaten!

Op 22 april organiseren we de 2e AKROS jeugddag. Het is nog een verrassing wat we op deze dag gaan doen. Maar voor alle jeugdleden geldt: zorg dat je deze middag en avond vrijdhoudt! Na de middagactiviteit gaan we ook weer allemaal onze heren senioren 1 aanmoedigen. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

In de laatste trainingsweken, als de competitie erop zit, organiseren we op 9, 16 en 23 mei de Zomeravondcompetitie. Voor de jeugd tot en met U16 is er een gemengd toernooi en tevens de Schot-Challenge en Skills-Challenge waarin iedereen zijn/haar kwaliteiten kan laten zien. Vanaf de U18 is er 's-avonds een toernooi om ontspannen een balletje te gooien.

Als aflsuting van het seizoen '22-'23 is er op zaterdag 10 juni voor de jeugd U10/U12 en U14 een kind-ouder-toernooi. Daarna is er voor alle leden vanaf U16 een toernooi met na afloop een gezellige barbeque en pubquiz bij Pub Esser.

Vlak voor de zomervakantie gaan we de vakantie inluiden met het altijd weer supergezellige en sportieve AKROS Basketballkamp voor alle jeugdleden Houd hiervoor het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli vrij. We gaan weer op de fiets naar een geheime locatie waar we zullen basketballen, rondspeuren, vuurtje stoken en spelletjes spelen.

Voor al deze evenementen geldt: SAVE THE DATE! 

Terug naar nieuwsoverzicht