Nieuws

Speelsters van de maand geëerd

Maandag 24 april 2023

Speelsters van de maand geëerd

De 2e jeugddag van Akros is ook het moment waarop we de spelers en speelsters van de maand eren. En dit keer waren het drie dames: Ashley, Kristina en Yana.

Door hun enorme inzet, vooruitgang en enthousiasme waren deze dames gekozen om speelsters van de maand te worden. Deze drie dames zullen samen met Noor, Lotte, Hannah en Sara, de basis worden voor ons nieuwe Meisjes U14 team dat volgend seizoen onder leiding van Carlo en Meis opgezet zal worden.

Ze werden voorgesteld aan alle heren 1 spelers en mochten de warming-up meelopen. Dat ging met een verbazend gemak, aangezien ze ineens met een grotere bal op een hogere basket moesten scoren. Elke score werd dan ook met een daverend applaus van ons publiek begroet.

Na de ontvangst van hun oorkonde, mochten de dames bij de erehaag tussen de Partizan Ahtletics staan om de opkomst van onze heren 1 wat feestelijker te maken. Een mooie afsluiting van dit evenement. Volgend seizoen zullen we opnieuw spelers en speelsters van de maand kiezen. Of ze, zoals nu, alleen uit U10 of U12 zullen komen, is niet helemaal duidelijk. Heren 2 en de heren recreanten hebben aangegeven dat zij toch ook wel een keer een stukje op de website willen hebben en met heren 1 de warming-up mee willen lopen. We gaan kijken wat we kunnen doen heren, maar…. een voorwaarde is wel dat je altijd op de trainingen moet verschijnen……

[met dank aan Anne Maria Jansen voor de foto's.]

Terug naar nieuwsoverzicht