Nieuws

AKROS Jeugddag

Zondag 27 november 2022

Succesvolle AKROS jeugddag

De eerste AKROS jeugddag op zaterdag 26 november 2022 was een groot succes. 16 kinderen van de u10 en u12 knutselden die middag druk aan een ratel en een rammelaar, om bij de wedstrijd van heren 1 volop van zich te laten horen. Onder begeleiding van Chantal (coach u12), Ellen (coach u10) en 8  dames van de vu16 Meis, Maud, Milou, Lynn, Wies, Femke, Kiki en Nine knutselden, tekenden, kleurden en kliederden de kinderen erop los.

Na het eten van frietjes mochten de 4 spelers van de maand samen met de spelers van heren 1 de warming-up lopen. De rest van de jonge spelertjes namen plaats op de tribune.  De vier spelers van de maand, Noah, Tim, Joep en Cles werden in een haag van heren 1-spelers voorgesteld aan het publiek en geëerd met een oorkonde. Aansluitend liepen ze mee met de line-up om de tegenstanders (Wyba) en de scheidsrechters een high five te geven.

Inmiddels was de tribune helemaal volgelopen met jonge en oudere fans. Ook het vooraanstaande AKROS HS2 was voltallig aanwezig om op deze dag hun jeugdigheid te vieren met een vrijgezellenfeest van “De Rooie”. Dit team zou in de rust van de wedstrijd ook zorgen voor een zeer vermakelijke pauzeact.

Het was een spannende wedstrijd. Heren 1 werd luidruchtig aangemoedigd door de jongste AKROS spelers met hun zelfgemaakte ratelaars en trommeltjes. Met "defense!" en "Groen is legendary" waren ze de zesde man. De 68-59 overwinning van AKROS HS1 was dan ook aan de jonge fans te danken.

We willen alle spelers en coaches bedanken die deze dag hebben mogelijk gemaakt. Op naar de volgende jeugddag in de twee helft van de competitie!