Nieuws

Nieuws

Akros Youth Tournament

Maandag 28 oktober 2019

Inschrijfdatum tot 1 december 2019!!

Zaterdag en zondag 28 en 29 december 2019
in ‘t Hoogkoor (Koorstraat 1) in Boxmeer

Basketballclub AKROS uit Boxmeer (NL) organiseert voor de achtste keer het internationale AKROS Youth Tournament. Het is een recreatief, ééndaags, toernooi voor jeugdteams waarin sportiviteit en basketbalplezier voorop staat. Daarnaast wordt er ook een toernooi georganiseerd voor Dames recreanten en Heren Senioren. Ook dit jaar hopen we weer teams uit Nederland, Duitsland, België en Luxemburg te verwelkomen. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met de Duitse club TV Goch.
Kosten: € 35,- per team

Het toernooi zal worden georganiseerd voor de volgende leeftijdscategorieën:

Zaterdagochtend 28 december MU16 & MU18
Zaterdagmiddag 28 december Dames recreanten en Heren Senioren
Zondagochtend 29 december MixU10, MU12, VU12
Zondagmiddag 29 december XU14, VU20

De toernooidata zijn definitief.
Bij de indeling van het toernooi kunnen nog wijzigingen doorgevoerd worden. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
Een inschrijving is definitief na aanmelding via het bijgevoegde inschrijfformulier dat digitaal aangeleverd moet worden, en overboeking van het vereiste bedrag van 35 euro op Rabobank IBAN NL55 RABO 01087 07 547, BIC RABONL2U ten name van BCB AKROS Boxmeer, onder vermelding van “AYT-19”, en vermelding van de clubnaam en de leeftijdscategorie. Aanmeldingen via regina.havekes@ziggo.nl. Voor vragen kunt u ook terecht op dit e-mailadres.

Scheidsrechters en jurering worden ook dit jaar door BCB AKROS verzorgd.

Terug naar nieuwsoverzicht